بسم الله الرحمن الرحيم
هو الَّذى بَعَثَ فِي الأمیين رسولاً مِنهُم يتلوا عَلَيهِم آياتِهِ ويُزَكِّيهِم ويُعَلِّمُهُمُ الكِتاب والحكمة و إن كانوا مِن قَبْلُ لَفِي ضَلالٍ مُبین (سوره جمعه آیه ۲)
قرآن کریم به عنوان کتاب هدایت و سرچشمه ی معرفت، کاملترین نسخه برای راهنمای بشریت در مسیر تربیت است. خداوند به عنوان رب العالمین در آیات نورانی این کتاب آسمانی، همواره بر اهمیت ایمان، تربیت، طهارت و تهذیب نفس و پرورش انسانهای مومن و صالح تأکید دارد. تمسک به قرآن و سیره اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام میتواند چراغ راه ما در ایفای رسالت جهانی المصطفی باشد.
نظام نامه تربیتی که به عنوان سند راهبردی تعلیم و تربيت جامعة المصطفى (ص) العالمية تدوین شده است، نقشه راهی است که باید در همه ارکان سازمان مورد توجه و پیگیری قرار گیرد. این نظام نامه نه تنها چارچوبی برای فعالیت های تربیتی فراهم میکند، بلکه ما را به سوی تحقق اهداف متعالى المصطفی سوق میدهد. التزام به این سند و اجرای دقیق آن تضمین کننده موفقیت های آینده در این حوزه خواهد بود.
جایگاه مربیان تربیتی به عنوان معماران شخصیت و هویت طلاب جایگاهی بی بدیل و مقدس است. مربیان عزیز با صبر و حوصله و ایثار خود در قلب فرآیند تربیت قرار دارند و نقشی بی بدیل در شکل دهی افکار، باورها، رفتار و شخصیت طلاب ایفا میکنند. تربیت نسل امروز در میانه تلاطم های فکری و هجمه های رسانه ای نیازمند بصیرت، استقامت و نوآوری است. ما موظفیم با تکیه بر ارزش های اصیل اسلامی و استفاده از روش های نوین تربیتی، نسلی آگاه و متعهد، توانمند، مقاوم و استوار پرورش دهیم که در برابر چالش ها سرفراز بایستد.
هفته تربیت فرصتی مغتنم برای باز اندیشی و تاکید بر اهمیت والای تربیت در جامعه است، این فرصت را گرامی داشته و بر نقش مهم تربیت در ساختن جامعه ای سالم و متعالی تاکید میکنم.
اینجانب ضمن عرض تبریک هفته تربیت به همه المصطفائیان، به ویژه همکاران عزیز در حوزه های فرهنگی و تربیتی، از زحمات و خدمات ارزشمند شما در این عرصه صمیمانه سپاسگزاری مینمایم و مزید توفیق همه را از خداوند متعال مسئلت دارم.
والسلام عليكم و رحمة الله
علی عباسی
اسفند 1403